Една фотография може да оживее само на хартия!

Фотокниги. Какво трябва да знаете ако решите да
съживите вашите фотографии на хартия!

Създаването на фотокнига на пръв поглед изглежда много лесен процес, но всъщност не е така. Ако вие доверявате изработката на нас трябва да сте наясно с някой неща.
За да изглеждат страниците приятно за окото важно условие е те да не бъдат претоварени. Размера на снимките може да е плаващ. От 7х5см до цялата площ на страницата(разгъвката). Трябва да има бели полета, които ще дадат лекота на снимките и чрез различни геометрични шаблони за подредба да привличат вниманието ви на най-важните моменти от сватбения ден.
Стандартния размер и страници често е 30х30 и 30 страници. В 30 страници, не зависимо от размера е желателно да бъдат отбрани, подредени и показани не повече от 80 фотографии. С добавянето на страници тази бройка разбира се може само да се увеличава:)
Разбира се някой хора ще кажат, че 80 фотографии са  малко, но идеята на книгата не е да се превърне в фотоалбум със всички фотографии от вашия сватбен ден! Чрез правилна подредба и подборка вашата история ще бъде разказана по един по-различен начин.  Ако обаче идеята е да се вкарат колкото се може повече фотографии, моя съвет е просто да си разпечатате снимките в някое фото.

МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ КОЖА ОТ НАД 30 ТЕКСТУРИ И ЦВЕТОВЕ

Цветовете на посочените кожи са приблизителни до реалните. Всички гледаме картинките на различни монитори и устройства:) ако имате някакви съмнения, кои цвят какъв е 🙂 по-добре ни пишете на лични или се обадете.

РЪЧНА ИЗРАБОТКА

 на луксозни фотокниги

КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

 всички фотокниги се изработват от най-добрите материали

ИНДИВИДУАЛЕН ДИЗАЙН

Ние ви предлагаме дизайн съобразен с вашите препоръки