Джулия и Макс - Мидалидаре

украса: Events & Decor Diamanti | видеозаснемане: Frame Motion
водещ и диджей: Ники Колев

Мога да напиша лесно баналните неща за техния сватбен ден, но не! Ще направя нещо друго. Искаме написаното да ви послужи, като джокер.
 С времето разбрахме, че тази сватба се харесва и много често ни ангажират точно защото младоженците искат подобни кадри.
Всичко това е чудесно, но за да се случат нещата така трябва сериозна подготовка. Трябват детайли, трябва атмосфера и настроение. Ще започна с цветовете.  Забелязвате ли, че гостите са облечени в един стил и цветове. Украсата и тя 🙂 Присъстват и много детайли, като се започне от халките до Ролс Ройса. Всеки детайл допринася за по интересен и атмосферен кадър. Всичко това обаче може да бъде и без голямо значение ако времето не е планирано правилно. Винаги съветваме на нашите младоженци фотосесиите да бъде отложена максимално най-късно в деня. Най-добре е да минат всички ритуали и след това вече доста по спокойни да се премине към фотосесията и тържеството. Не е нужно фотосесията да е дълга.. Щом има хубава светлина/място тя се случва на един дъх. Започнах този текст точно с тази мисъл.. Планирайте деня! За да го планирате най-добре питайте хора от екипа.
Тези от които непосредствено искате резултат. Ние фотографите и видеографите също ще ви кажем от опит как да планирате този важен ден.
За съжаление понякога се случва обратното. Поставят ни пред свършен факт. За бога не правете фотосесия в 14:00
Хубава светлина има рано сутрин и 2-3 часа преди залез.
Затова моля ви искайте мнението и на вашите фотографи и видеографи.

идеалния график:
1. Подготовка
2. Венчавка / Ритуал граждански брак
3. Снимки с Гости и поздравления
4. Коктейл (идеалното време да се отиде за сесия, докато гостите се видят, поприказват и насочат към ресторанта)
5. Фотосесия
6. Тържество

Точно такъв беше при Джулия и Максим.