Макс & Жени

фотограф/графичен дизайнер

За нас, от нас:)
Винаги ми е било малко странно да разказвам за нас, какви сме, що сме? Предполагам друг от страни би разказал повече и по друг начин:). Няма как:) Налага се ние да свършим тази работа:)

С фотография се запалваме около 2008 година. Именно тогава започнахме да експериментираме с разни жанрове и бързо стигнахме до извода, че най голямо удоволствие получаваме от общуването и снимането на хора:) Пейзажите и др. направления на фотографията, където няма човешко присъствие някак не са ни толкова интересни.

Така изведнъж минаха много години, през които се срещахме със страшно много хора. Всякакви:) Дори някой големи звезди на руската сцена. Имаме безброй истории за разказване:) Така постепенно се отсяха трите направления в които работим. Сватбени тържества, детска фотография и фотосесии на открито.

Обичаме да общуваме и по време на сесия каквато и да е тя:) не спираме да бърборим:) С децата ставаме деца:) Сватбите ги преживяваме лично:) а сесиите реализираме разни идеи:)

Много ни радва факта, че повечето от нашите клиенти са млади, интелигентни, творчески хора с вкус. Снимали сме сватби и сесии на фотографи, художници,  дизайнери, уеб програмисти, артисти и т.н. 🙂 Това за нас наистина е голямо признание.. Да работиш с хора, които знаят какво искат:) Също така много ни става радостно, когато наши младоженци се върнат пак при нас за фотосесия на своето бебе, дете:) Освен да правим историята, ставаме и техни приятели, и често общуваме след това:)

Надявам се, че сезон 2016 ще се окаже още по интересен и колоритен от 2015, който беше изключително наситен с изключително интересни проекти (над 40сватби и над 300 реализирани проекти/фотосесии).

Всички сватби, деца, сесии са уникални и всяка от тях си остава в нас. Може много да се разказва, например
една от най-успешните и нестандартни фотосесии за година 2015 се случи на Бузлуджа. Друга такава на Крушунските водопади две седмици преди да ги затворят.. Трета в Дубай.. Да работа ни отвежда към най-различни и интересни дестинации… Примерно с. Казанка (близо до Ст. Мин. бани.) където не се помни кога за последно е имало венчавка за последните 70 години…. В с. Турия през 2014 пък снимахме кукерска селска сватба:) Много много колоритна. Имахме невероятното щастие да снимаме и в Дубай. Сватба в Бурдж Ал Араб.. Единствения 7 звезден хотел в света.

Харесва ни разнообразието на места. Винаги новото място носи нови емоции и трупа нов опит за нас.

Покрай част от др. сесии успях да обиколя цялото черноморие:) Мога да напиша книга за всеки курорт:) Къде, какви места има за снимане и т.н. Но още по интересното, е че винаги откривам и нещо ново в място, което съм си мислил, че е изчерпано.

Най-важното при избора Ви на вашия фотограф е да бъдете на една вълна:) Надявам се, че този малък разказ за нас ще помогне да придобиете мааалка представа за нас и да помогне за избора Ви:)

11822809_1017991151564643_2655899516307227231_n
45214_3887130876380_438684209_n